Dengan Nama-Mu Ku Mulakan...

Sunday, January 23, 2011

movie ozone ! apa kaitan ?

23 jan - pagi ni saja belek-belek stat blog bahasa syurga, dok tengok kat bahagian traffic source, ada satu web inggeris, movie ozone. biasa la kot-kot sesat.

saja la masuk web tu, terkejut! dia senaraikan blog bahasa syurga antara fellow bloggers dia. hairan! apa kaitan? dah la blog tu tak berkaitan langsung dengan movie, bahasa melayu plak tu. ajaib sungguh! apa pun terima kasih banyak-banyak. :D

kalau tak percaya, klik sini. kalau tak mau klik, tengok bukti kat bawah ni. sapa-sapa tolong bagi penjelasan yang munasabah.. tolong!!