Dengan Nama-Mu Ku Mulakan...

Saturday, January 15, 2011

cairo motor show


14 jan - lama dah di mesir ni, tapi baru hari berpeluang mengunjungi cairo international motor show bertempat di cairo international conference & exhibition center, nasr city.

pameran bermula kelmarin dulu berlangsung 5 hari sahaja. tiket masuk LE 20. disediakan bas mini dari kaunter tiket ke pintu masuk utama, padahal dekat je pun.

bersama imad, round dalam tu sejam lebih kurang ja. tak dak satu pun kereta konsep atau kereta sport, yang ada semua kereta mampu milik ja. kecewa! kereta-kereta china berlambak.









* sila klik pada gambar.